ellashandkraft_webbutik_byggd_av_evamedia_ecommerce

Webbutik och Galleri – Ny webbsida i WordPress och WooCommerce

Keramikern och konsthantverkaren EllaKarin Cavallin ville utöka sina traditionella försäljningskanaler med en webbutik och on-line-galleri. Den nya webbsidan; EllasHandkraft och e-handeln byggdes i ett open source CMS (content managament system) där valet föll på WordPress och WooCommerce som lämpar sig väl för för små och medelstora företag. En webbsida och e-handel byggd i WordPress och WooCommerce är mycket användarvänlig och enkel att hantera och uppdatera.

ellashandkraft_ny_webbutik_byggd_av_evamedia

Vad är WooCommerce

WooCommerce är ett WordPress webshop plugin. WooCommerce som är ett plugin till WordPress blev i år världens populäraste e-handelsplattform. WooCommerce med WordPress plattformen lämpar sig bäst för mindre e-handlare men är samtidigt anpassat för lite större webbutiker.

WooCoommerce är en plugin för WordPress. Med hjälp av WooCommerce kan du skapa en webbutik som innehåller produktinformation, pris, lagerhantering, betalningsfunktioner och frakttariffer bland många funktioner. WooCommerce lanserades den 27:e september 2011. WooCommerce är gratis att ladda ner på: www.woothemes.com/woocommerce/ och på github.com/woothemes/woocommerce. Till WooCommerce kan man köpa tilläggsprogram för utökade funktioner som olika betalsätt , fraktlösningar och nyhetsbrev för att nämna några av de många möjligheterna.