Belysningssallskapets nya uppdaterade responsiva webbsida

Svenska Belysningssällskapet – Ny webbsida för medlemskap

Ny webbsida för medlemskap, studiebesök & events – Svenska Belysningssällskapet

Svenska Belysningssällskapet behövde uppdatera och förnya sin webbsida. EvaMedia fick uppdraget och byggde en helt ny webbsida från scratch i CMS WordPress med hjälp av Customizr. Den nya webbsidan har bättre medlems- och bokningsfunktioner för alla events och studiebesök. Så småningom kommer en möjligheten att ta emot microbetalningar att kopplas på.

Belysningssallskapets nya uppdaterade responsiva webbsida mobilläga
Fullt mobilläge för Svenska Belysningssällskapet nya responsiva webbsida: Läs om Ljuspriset, bli medlem och följ med på våra studiebesök och events

Enkel administration för kunden

Webbsidan skall enkelt kunna administreras av medlemmarna som inte behöver ha djupa tekniska kunskaper. Till webbprojektet ingick det därför att skriva en lättfattlig manual om hur man uppdaterar, lägger in nya events och byter bilder och text.

Medlemssida – Svenska Belysningssällskapet nya responsiva webbsida: Läs om Ljuspriset, bli medlem och följ med på våra studiebesök och events
Belysningssallskapets nya uppdaterade responsiva webbsida Aktuellt - Events
Eventsida – Svenska Belysningssällskapet nya responsiva webbsida: Läs om Ljuspriset, bli medlem och följ med på våra studiebesök och events

Vad är SEO Yoast

Webbsidan har påkopplad Google Analytics och indexerar mycket bra i alla sökmotorer. SEO Yoast är installerat i webbsidan WP-adminpanel. Vad är SEO Yoast? 

Yoast SEO är ett plugin, ett tillägg, till WordPress som visar och hjälper dig att sökordsoptimera webbsidan på allra bästa sätt.  Yoast hjälper till att optimera all text och inlägg på bästa möjliga sätt och på så sätt skapa en ström av ny trafik direkt från Google och på så sätt få den allra bästa indexeringen i sökmotorerna.

Att sökmotoroptimera dina blogginlägg kan vara svårt, dels för att det är många olika parametrar du behöver hålla reda på. Det är här Yoast kommer in i bilden, det underlättar sökmotoroptimeringen av varje blogginlägg du skriver. När du skapar ett nytt inlägg analyserar Yoast direkt innehållet och bedömer hur sökmotorerna kommer att uppfatta det. I “content-analysis”-delen förses du även med konkreta tips på hur du kan förbättra inlägget ur ett SEO-perspektiv. Yoast ger dig direkta anvisningar hur du ska modifiera text, lägga till bilder, länkar, nyckelord och så vidare så din text blir så bra som möjligt för både läsaren och Google.

Den äldre webbsidan

Svenska Belysningssällskapet är en ideell förening med drygt 500 medlemmar, som arbetar för kunskap, kreativitet och utveckling inom belysningsområdet samt för att öka insikten om ljusets betydelse för den totala miljön. Belysningssällskapet arrangerar och delar varje år ut Svenska Ljuspriset. De bjuder in till möten, föredrag och debatter om aktuella ämnen liksom studiebesök på intressanta projekt.