elmateriel_far_en_ny_uppdaterad webbsida

Elmateriel får en ny responsiv uppdaterad webbsida

Huvudorganisation Elmateriel leverantörerna

EL – Elmateriel leverantörerna är huvudorganisation för Sveriges ledande leverantörer av elektriskt installationsmateriel. Organisationens tidigare webbsida var inte responsiv och innehåll miss-matchande menyer och kolumner. Nu fungerar webbsidan, som du kan besöka här,  i alla plattformar och besökaren kan lätt kommunicera med organisationen.

Medlemmarna i EL är såväl tillverkare som importörer av elmateriel. Produktsortimentet är mycket brett och kännetecknas av att det är produkter som används i fastigheter och inom industrin och som monteras av elektriker. Våra medlemmars kunder är elgrossister, energibolag och industrin.

Elmateriel leverantörernas nya webbsida är utvecklad i ett Child-tema som ärver funktioner av WordPress-temat Travelify. Temat är anpassat för att kommunicera och visa innehåll på ett klart och tydligt sätt. Travelify kan lätt modifieras  i ett Child-tema och anpassas på ett smart sätt.

Travelifys egenskaper:

 • Lätt att anpassa
 • Egen logotyp
 • Integrerar med populära WordPress plugins
 • Tillgängliga på flera språk

Vad ska man tänka på när man väljer ett WordPress tema – 10 gratis tips

Det finns många WordPress-tema att välja mellan, både gratis och teman till försäljning. Temat skall vara personligt, snyggt och funktionellt. Du ska kunna utveckla i temat genom att skapa ett Child-tema. Då klarar din webbsida att uppdateras utan att påverkas. Här kommer 10 gratis tips på vad du ska tänka på vid val av WordPress-tema

 1. Vilka betyg och recensioner får temat av användarna
 2. Hur ofta uppdateras temat
 3. Finns det support från utvecklarna
 4. Är temat SEO vänligt?
 5. Är temat responsivt?
 6. Se upp för specialare. Vissa utvecklare vill vara smarta och bygger egna ramverk, funktioner och annat som de tycker att WordPress inte gör bra nog. Säkerställ att temat håller sig till WordPress bestämda standard.
 7. Det ska fungera i alla webbläsare (Chrome, Firefox, Explorer, Safari osv)
 8. Innehåll och bilder ska se bra ut
 9. Se upp för gömda gratislänkar i temat. Kolla igenom kodfilerna och ta bort länkarna.
 10. Fungerar tillägg och Plug-ins