EvaMedia

EvaMedia firar 20 årsjubileum 2018

EvaMedia grundades 1998 mitt i en framgångsrik publicistisk tid på väg in i omvälvande förändringar. I år, 2018 firar vi 20 årsjubileum. Det är och har varit en fantastisk resa där mycket intressant och spännande har hänt. Mediebranschen likt musikbranschen är under stor förändring. Det är en rejäl utmaning, men också mycket stora möjligheter. Nya affärsmodeller skapas och andra läggs i graven. Teknikbolagen köper TV-nätverk, video- och annonsannonsering kliver in i programmatic buying, radiobranschen förändras. Var man på gatan blir sin egen publicist och har många kommunikationsplattformar. E-handel är bara i sin början och kommer att öka och utvecklas starkt. The Internet of Things är på framfart. Eva Media vill arbeta med ditt företag in i den nya digitala tiden. Välkommen att kontakta EvaMedia!

Publikationer som vi har och har haft förmånen att arbeta för

 

6 reaktioner på ”EvaMedia

 1. Hej Eva, snyggt o prydligt i mobiltelefon. Verkar fungera fint, hittar i alla fall inget att anmärka på. Jo en sak fältet för e-post ligger fel börjar under etiketten. Safari på en iPhone 5 Ha det så kul.

  /Mats

  1. Tack Mats! 😀 Vad roligt att få din synpunkter. Ja jag har hittat en hel del som behöver justeras. Vissa länkar fungerar inte. Måste greja lite mer. Nu håller vi på med Google Analytics och SEO. Det är så spännande. Man kan göra och mäta så otroligt mycket med det. Ni som har så himla bra trafik på er sida. Ni kolla och få massor av info från den statistiken. Allt gott! Hälsa alla på kontoret,Katarina, och Ebba så klart.

 2. Bra info Eva!

  1. Tack Helena 🙂

 3. Gud vad mycket info, verkligenen fin och trevlig sida!

  1. Tack Helena! Din sida http://www.helenahaggstrom.se är superfin! Tack för tipset om hotjar 😀 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *