Media

Webbutveckling E-handel och media

EvaMedia hjälper dig att öka och forma din digitala närvaro, bygger och utvecklar din webbsida användarvänligt och responsivt i mobilanpassat läge, Vi indexerar och ser till att din webbsida presterar bra i alla sökmotorerna (Google, Bing osv) Vi utvecklar din e-handel. Vi lyssnar på dina önskemål och utformar ett förslag och lösningar. Välkommen att kontakta EvaMedia eva@evamedia.se eller mobil +46-70-327 82 33

Mediebranschen tar ny sats

Mediebranschen likt musikbranschen är under stor förändring. Det är en rejäl utmaning, men också mycket stora möjligheter.

Mediebranschen likt musikbranschen är under stor förändring. Det är en rejäl utmaning, men också mycket stora möjligheter.


EvaMedia grundades 1998 

EvaMedia grundades 1998 mitt i en framgångsrik publicistisk tid på väg in i omvälvande förändringar. Mediebranschen likt musikbranschen är under stor förändring. Det är en rejäl utmaning, men också mycket stora möjligheter. Nya affärsmodeller skapas och andra läggs i graven. Teknikbolagen köper TV-nätverk, video- och annonsannonsering kliver in i programmatic buying, radiobranschen förändras. Var man på gatan blir sin egen publicist och har många kommunikationsplattformar. E-handel är bara i sin början och kommer att öka och utvecklas starkt. The Internet of Things är på framfart. Eva Media vill arbeta med ditt företag in i den nya digitala tiden. Välkommen att kontakta oss.

Här hittar du publikationer och mediehus som vi har och har haft förmånen att arbeta tillsammans med.

6 thoughts on “Media

  1. Hej Eva, snyggt o prydligt i mobiltelefon. Verkar fungera fint, hittar i alla fall inget att anmärka på. Jo en sak fältet för e-post ligger fel börjar under etiketten. Safari på en iPhone 5 Ha det så kul.

    /Mats

    • Tack Mats! 😀 Vad roligt att få din synpunkter. Ja jag har hittat en hel del som behöver justeras. Vissa länkar fungerar inte. Måste greja lite mer. Nu håller vi på med Google Analytics och SEO. Det är så spännande. Man kan göra och mäta så otroligt mycket med det. Ni som har så himla bra trafik på er sida. Ni kolla och få massor av info från den statistiken. Allt gott! Hälsa alla på kontoret,Katarina, och Ebba så klart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *